Aktivitets kalender

 

Fællessang

Tirsdag, 04 Februar 2020, 19:00 - 20:00

Tirsdage kl. 19-20 på følgende datoer: 7. januar / 4. februar / 3. marts i Trige sognegård
I disse år oplever fællessangen fornyet popularitet i Danmark, og interessen for sang er stærkt stigende. Biblioteker, kulturhuse, kirker og caféer landet over slår dørene op for fællessangsarrangementer, hvor man mødes og synger sammen fra bl.a. Højskolesangbogen.
Fællessang gør os i godt humør, gør os til en del af et fællesskab. Den samler os, og den bygger bro mellem mennesker. Fællessang er ikke korsang, og der er derfor intet krav til, hvordan man synger. Uanset om vi synger rent eller falsk eller midt imellem, er sang sundt på flere planer for vores fysiske og psykiske velbefindende.
Så kom og del din glæde ved at synge sammen med andre! Tag din nabo under armen, lad manden eller konen passe børnene og mød op, når du har tid og lyst.

Alle aldersgrupper er velkomne. Er du tilflytter til byen, kan det også være en måde at lære dit lokalsamfund bedre at kende på.
Vores udgangspunkt er Højskolesangbogen, men vi skal også synge alle mulige andre sange, både nye og gamle, kendte som ukendte.

Organist Cecilie Harbo Pedersen sidder ved flyglet og styrer slagets gang.
Det er ganske gratis, og det er ikk nødvendigt at tilmelde sig på forhånd.
Cecilie Harbo Pedersen

Tilbage