Udskriv

Mødestedet i Beboerhuset Oasen

Mødestedet er hyggesnak, en god kop kaffe, lidt lækkert at spise og spil torsdage i ulige uger kl. 14-16 i Beboerhuset Oasen

Der er forskellige aktiviteter fra gang til gang. Alle er velkomne – børn skal dog være ifølge en voksen. 

Torsdag den 3. august
Vi mødes ved Oasen og går til Moustafas have i Haveforeningen De Grønne Fingre og smager på sommerens høst. Formand Ingrid Gertsen kommer forbi, og du kan høre, hvordan man får en have.
Torsdag den 17. august
Tag dine børn under armen og få hjælp af Hacer til at komme i gang med at bruge Fritidspasset til fx sport i Trige. Formanden for ST70 Gymnastik kommer også forbi – og der er kaffe på kanden.
Torsdag den 31. august
Hygge med en god kop kaffe, lidt lækkertat spise, spil og en snak.
Torsdag den 14. september
Kom til kaffemik i Mødestedet med traditionelt hjemmebag, tørfisk, frisk kaffe og folk fra Det Grønlandske Hus  og varmemester Tonny fra Trige Centervej kommer og lærer os at spare penge på varmeregningen.

Torsdag den 28. september
Kom og hyg med en god kop kaffe, spil, snak og lidt lækkert at spise.
Torsdag den 12. oktober
Mødestedet inviterer til valgsnak i forbindelse med kommunalvalget. Byrådskandidaterne Jakob Søgaard Clausen (DF), Ali Aminali (C) og Lone Hindø (S) er klar til en god snak om visionerne for Aarhus – og der er selvfølgelig kaffe på kanden og lidt lækkert at spise.
Torsdag den 26. oktober kl. 14-16
Købmand Peter fra Rema1000 fortæller om deres indsats mod madspild og hvordan vi her i Trige kan spare penge og miljøet. Der er kaffe, god snak og lidt at spise.