Siden sidst » Genbrugsstationen

Genbrugsstationen

 

Den nye genbrugsstation

“En genbrugsstation i verdensklasse. Ambitionerne fejler i hvert fald ikke noget for den nye genbrugsstation i Lisbjerg, der efter planen skal åbne 2021. Og noget tyder på, at den i hvert fald ikke kommer til at ligne de fleste andre af sin slags.”

Sådan stod der i dagspressen i august 2019, og byggeriet af den nye, som bliver bygget næsten udelukkende af genbrugsmaterialer, gik da også i gang planmæssigt, men som de fleste nok ved, har den gamle nu været lukket siden en gang i november, og meldingen fra Affald Varme er: “Lisbjerg genbrugsstation er midlertidigt lukket, mens vi flytter til den nye genbrugsstation. I mellemtiden henviser vi til de andre genbrugsstationer i Aarhus.” så planen holdt ikke.

Nu er der heldigvis nyt, sådan da. Efter ca. tre måneders forsinkelse er der nu sat en tid på åbningen: Ultimo marts. Vi må altså væbne os med tålmodighed en månedstid endnu.

Når portene slås op, er det til gengæld til en meget spændende genbrugsstation, en cirkulær affære, som ikke ligner nogen af kommunens andre genbrugsstationer. Lige så snart vi for info om en eksakt dato, lægger vi det op her på siden.